Mediko Sport

MMA-vechter Antonio Silva VS Kickbokser Jeroen Verhoeven

Deel artikel

Voor vele vechtsport liefhebbers begint het hart al sneller te kloppen. Zaterdag is het dan eindelijk zover… Onze Nederlandse wereldkampioen Jeroen Verhoeven gaat het opnemen tegen voormalig mma vechter Antionio ‘Bigfoot’ Silva. De 37-jarige Braziliaan heeft na 31 partijen afscheid genomen van het MMA vechten. Het MMA nieuws kwam niet onverwachts aan maar toch is iedereen erg nieuwsgierig wat Bigfoot te bieden heeft als kickbokser.

 

Na afscheid van de UFC, debuut in de Glory

 

Vorig jaar heeft de Zuid-Amerikaanse vechter afscheid genomen van de UFC. Dit is de grootste organisatie binnen de Mixed Martial Arts. Zoals eerder genoemd heeft Silva 31 mma wedstrijden achter de rug. Van deze wedstrijden is hij er 19 keer in geslaagd om als winnaar uit de ring te stappen. Deze zaterdag maakt Antonio Silva dan officieel zijn debuut als kickbokser. De wedstrijd tegen Rico duurt maximaal drie rondes waardoor de wedstrijd niet op het spel staat van de wereldtitel die Rico Verhoeven bezit.

 

De afgelopen wedstrijden

 

Antonio ‘Bigfoot’ Silva heeft zijn laatste vijf duels verloren terwijl Rico Verhoeven al een paar achtereenvolgende wedstrijden zijn titel met succes heeft verdedigd. Naar alle verwachting gaat Rico de kickboks wedstrijd dan ook met niet al te veel inspanning winnen. Toch blijft de wedstrijd spannend aangezien Silva iets wil bewijzen en kan gaan verassen als underdog.

 

Toekomstige wedstrijden

 

Voor Antonio ‘Bigfoot’ Silva is de wedstrijd tegen Rico direct een goede binnenkomer als kickbokser. De Braziliaan heeft hierna een rustig programma terwijl Verhoeven van alle kanten wordt uitgedaagd aangezien Rico natuurlijk over de titel beschikt. In December gaat Verhoeven het opnemen tegen Ben Saddik. De Marokkaanse gigant zit met smart te wachten op de wedstrijd en zal de kickbokswereld graag willen verassen door van Rico Verhoeven te winnen. Naast het gevecht met Saddik staat er voor Rico ook een rematch tegen Badr Hari op het programma nadat deze de vorige wedstrijd uitviel met een blessure.

 

Overig sport nieuws vind je ook bij Mediko-Sport.nl

MMA nieuws verhoeven vs silva

Naast de wedstrijd van Jeroen Verhoeven tegen Antonio Silva houden wij jou op de hoogte van vele andere bokswedstrijden. Ook vind je hier andere sportnieuws zoals voetbal, wielersporten en tennis. Blijf met Mediko-Sport.nl op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van sport.

 

Tags: MMA, Glory, Kickboksen, Verhoeven, Silva

Gerelateerd nieuws

Laatste voetbalnieuws Champions league 2017

De Champions League is nog maar twee wedstrijden onderweg. Nu al heeft het Kampioenenbal gezorgd voor opmerkelijke uitslagen en onvergetelijke acties/doelpunten. Wij van Mediko Sport

Gezonde voeding en supplementen als je veel sport

Sport je regelmatig? Dan zie je waarschijnlijk veel mensen rondlopen met proteïneshakes en allemaal andere supplementen. Deze supplementen kunnen goed zijn voor spierherstel, energie en