Mediko Sport

Laatste voetbalnieuws Champions league 2017

Deel artikel

De Champions League is nog maar twee wedstrijden onderweg. Nu al heeft het Kampioenenbal gezorgd voor opmerkelijke uitslagen en onvergetelijke acties/doelpunten. Wij van Mediko Sport houden jou op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Daarnaast geven wij je alvast een voorspelling die onze deskundigen aanhouden.

 

Champions League favorieten tot nu toe

 

De meeste champions league favorieten zijn voortvarend uit de startblokken gegaan. Zij hebben namelijk tot nu toe nog geen punt gemist. Zo staan PSG, Chelsea, Barcelona, Real Madrid, Manchester City- en United ongeslagen boven aan met een prima doelsaldo.Voetbalnieuws Champions League

 

In de eerste twee wedstrijden was het vooral de club van Ernesto Valverde die opviel. De ploeg boekte zes punten met moeilijke overwinningen in de Champions League. Het heeft er alle schijn van dat de club erg bezig is met de onafhankelijkheid van Catalonië. Mediko Sport had eerst voorspeld dat FC Barcelona aardig zou gaan meedraaien in de Champions League. Maar naar alle waarschijnlijkheid zal het team onder leiding van aanvoerder Lionel Messi snel aan het kortste eind trekken. Voor de Catalanen is de hoop nu gevestigd op de nieuwe aankoop Oussama Dembele. Hij zal volgens vele zorgen voor nieuwe energie en daarbij zal hij creativiteit in het team gaan brengen.

 

Het Champions League van BVB Dortmund lijkt nu al te zijn geëindigd na twee achtereenvolgende nederlagen tegen Tottenham en Real Madrid.  De ploeg van Peter Bosz probeert de voorspelling van onze deskundigen tegen te gaan maar dit zal lastig worden aangezien ze uit zware wedstrijden voor de boeg hebben. BVB moet nog naar Estadio Bernabéu en thuis verwacht de ploeg het sterke Tottenham waarbij goalketter Harry Kane in topvorm is.

 

Voorspelling Champions League | Mediko-Sport.nl

voetbalnieuws psg champions league

Met pijn in ons hart verwachten wij dat de enigste Nederlandse ploeg in de Champions League de knock-out fase niet gaat halen. De ploeg van Giovanni van Bronckhorst staat stijf onderaan met een doelsaldo van min 6. Dit jaar ziet het ernaar uit dat het Kampioenenbal wel eens kan worden gewonnen de Paris Saint Germain die de afgelopen tijd veel heeft geïnvesteerd in selectie met spelers. Denk hierbij aan spelers als Draxler, Dani Alves, Mbappé en natuurlijk Neymar, die onlangs is overgekomen voor 220 miljoen. De ploeg rekende in haar tweede champions league wedstrijd gemakkelijk af met FC Bayern München.

 

Het team komt dit jaar naast de Champions League ook nog niet makkelijk op gang in de Bundesliga. Sterspelers als Robben en Ribbery moeten het doen met een plek op de bank en Manuel Neuer kampt met een blessure . Hierdoor moet het elftal veel kwaliteit inleveren. Na het ontslag van Ancelotti heeft het bestuur van de club ervoor gekozen om Heynckes terug te halen.

 

Tags: Champions league – voetbalnieuws – mediko sport – voorspelling

Gerelateerd nieuws

Gezonde voeding en supplementen als je veel sport

Sport je regelmatig? Dan zie je waarschijnlijk veel mensen rondlopen met proteïneshakes en allemaal andere supplementen. Deze supplementen kunnen goed zijn voor spierherstel, energie en