Mediko Sport

Leuke relatiegeschenken voor de sportwereld!

Deel artikel

Heeft u een sportbedrijf en staat u binnenkort op een beurs, evenement of heeft u een in-house feestje met uw zakenrelaties. Dan is een sport relatiegeschenk een leuke give-away waar u indruk mee maakt.

Een overzicht van de meest gekozen give-aways voor sportbedrijven:

  • Vetmeters bedrukken
  • Sportarmbanden bedrukken
  • Shakebekers bedrukken
  • Sporthorloges bedrukken
  • Armbanden voor telefoon

Bekijk nu ook meer dan 125+ sport relatiegeschenken!

Profiteer van staffelkortingen!

Wacht niet langer en profiteer van flinke staffelkortingen. Hoe hoger uw aantallen, des te meer korting u ontvangt. Kortingen kunnen al gauw oplopen tot 30%! Wacht niet langer en bekijk al onze sport relatiegeschenken en profiteer direct!

Doe inspiratie op!

We hebben de leukste geschenken! Zoek jij juist unieke geschenken waar je de mensen over laat praten, dan hebben wij een aantal aparte mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een bedrukt golf tee, volledige spellensetjes, hd-sportcamera’s en hartslagmeters.

Voor een relatiegeschenk met bedrukking ben je bij Giftsdirect aan het juiste adres! Bekijk gerust ons volledige aanbod in onze webshop en profiteer van onze lage prijzen en hoge drukkwaliteit!

Gerelateerd nieuws

Laatste voetbalnieuws Champions league 2017

De Champions League is nog maar twee wedstrijden onderweg. Nu al heeft het Kampioenenbal gezorgd voor opmerkelijke uitslagen en onvergetelijke acties/doelpunten. Wij van Mediko Sport