Mediko Sport

Manieren om je sportclub meer naamsbekendheid te geven

Deel artikel

Als je bent aangesloten bij een hele leuke sportclub, dan wil je natuurlijk dat zo veel mogelijk mensen kennis maken met deze sportclub. Er zijn diverse manieren om je sportclub meer naamsbekendheid te geven. Wij informeren je graag.

 • Bedruk sportkleding
  Sportkleding bedrukken zal ervoor zorgen dat meer mensen de naam van de sportclub te zien krijgen. Hierdoor creëer je op den duur meer naamsbekendheid. Druk jullie logo of naam op de sportkleding zodat het zichtbaar is voor iedereen.
 • Organiseer een open dag
  Door als sportclub een open dag te organiseren, zorg jij ervoor dat andere mensen vrijblijvend en op een leuke manier kennis kunnen maken met jouw sportclub. Tijdens deze dag haal je natuurlijk alles uit de kast om te laten zien hoe het er bij jullie aan toe gaat. Zorg voor een leuke dag voor groot en klein.
 • Actief op sociale media
  Door actief te zijn op sociale media, zorg je ervoor dat anderen de kans krijgen om te zien wat voor leuks er allemaal bij jullie wordt georganiseerd. Post foto’s van spannende sportwedstrijden en laat ook op foto’s zien hoe gezellig het bij jullie op de sportclub is na de wedstrijden. Zo krijg je binnen de kortste keren meer naamsbekendheid.
 • Prijsvraag met mooie prijs
  Organiseer een leuke actie of wedstrijd waar iedereen aan kan deelnemen. Dergelijke acties gaan als een lopend vuurtje waardoor jij al snel meer naamsbekendheid zult krijgen. Geef als prijs een prachtige trainingspak met jullie naam en logo of geef bijvoorbeeld twee weken gratis sporten als cadeau.
 • Vier een jubileum van de sportclub
  Dit mag van alles zijn. Hebben jullie een belangrijke wedstrijd gewonnen of hebben jullie meer dan 200 leden? Organiseer een gezellig feestje of ga iets ludieks doen. Probeer dit natuurlijk te communiceren met zoveel mogelijk mensen zodat iedereen weet wat er gaande is. Denk bijvoorbeeld aan een bericht in de nieuwsbrief of lokale krant. Je kunt ook mensen via sociale media informeren.

 

Gerelateerd nieuws

Laatste voetbalnieuws Champions league 2017

De Champions League is nog maar twee wedstrijden onderweg. Nu al heeft het Kampioenenbal gezorgd voor opmerkelijke uitslagen en onvergetelijke acties/doelpunten. Wij van Mediko Sport