Wielersport nieuws

Vandaag de dag is wielersport nieuws enorm wisselend en onvoorspelbaar. Wielersport is namelijk één van de oudste sporten ter wereld en stamt af uit de 19e eeuw. Frankrijk is het land waar de eerste wielerwedstrijden werden georganiseerd. In de Franse plaats Saint-Cloud werd de eerste officiële wielerwedstrijd georganiseerd op korte afstand. De eerst wedstrijd op lange afstand is gereden van Parijs naar Rouen. Waarbij de eerste wedstrijd in Saint-Cloud werd gereden over 1200 meter was dat voor de lange afstand wedstrijd van Parijs naar Rouen wel anders. De wielerwedstrijd bedroeg maar liefst honderd drieëntwintig kilometer.

 

Het merkwaardige is dat beide wieler racen werden gewonnen door dezelfde man genaamd James Moore. Sinds deze tijd is het wielersport flink gegroeid en is het de wielersport in bijna ieder land bekend. Mediko-Sport houdt jou op de hoogte van het laatste nieuws in de wielersport.

 

Snel op de hoogte van wielersport nieuws overal ter wereld

Door de grote groei van de wielersport zijn er vele grote toernooien, wereldkampioenschapen en zelfs zijn wielersport onderdelen zoals baanwielrennen, BMX, Mountainbiken en wegwielrennen terug te vinden op de Olympische Spelen. Door de grote diversiteit wielersporten is er natuurlijk ontzettend veel wielersport nieuws. Wij van Mediko-Sport filteren het belangrijkste, opmerkelijkste en indrukwekkendste wielersport nieuws. Op deze manier laten wij alleen relevant nieuws zien aan de sportliefhebbers.

Wielersport nieuws bij Mediko-Sport

 

Op deze website vind je vooral nieuws over de hoofdzakelijke wielersporten die voorkomen op de Olympische spelen, deze zijn hierboven genoemd. Daarnaast kun je in onze blog wielersport nieuws vinden over de verwante wielersporten zoals cyclocross, tandemfietsen en éénwieleren. Wij zijn namelijk geïnteresseerd op diverse takken in de wielersport en brengen dus graag als het nieuws naar buiten zodat jij snel en gemakkelijk weet wat er actueel speelt.

 

 

 

Naast de wieler gerelateerd nieuws ook diverse andere sporten

Mediko-Sport brengt jou naast het wielersport nieuws ook op de hoogte van vele andere sporten. Via deze site lees je ook over relevante trends en ontwikkelingen van andere sporten zoals voetbal, mma en tennis. Naast het laatste nieuws lees je in onze blog ook nieuws over veel andere sportnieuws. Maar ook vind je hier reviews over verschillende producten die jou kunnen helpen om je sportprestaties te verbeteren. Ook vind je bij ons de laatste sportupdates op de blogpagina.

Ben je dus op zoek naar het laatste wielersport nieuws, andere sportnieuws of deskundige meningen over producten? Bij Mediko-Sport ben je aan het juist adres! Voor vragen, opmerkingen of meer informatie kun je ons altijd bereiken via ons contactformulier. Wij zullen ervoor zorgen dat jij zo snel mogelijk antwoord krijgt.